Categorieën
Nieuws | Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga

Langzaam opschalen fysiek spreekuur

Goed nieuws! De overheid heeft groen licht gegeven om de praktijk vanaf 11 mei langzaam weer op te schalen. Dit betekent dat er langzaam aan steeds meer consulten op de praktijk gehouden gaan worden. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen! Voor mensen met ernstige gezondheidsklachten en ouderen (>70 jaar) blijven de consulten op afstand gelden.

Wanneer je een fysieke afspraak gepland had staan na 11 mei blijft deze staan en kunt u naar kantoor komen. Mocht het vanuit ons verstandiger zijn om dit toch op afstand te doen dan laten wij dit per mail of telefonisch aan u weten. Anderzijds als u het nog niet prettig vindt om op kantoor te komen dan kunt u dit laten weten en dan kan het consult op afstand plaats vinden.

Natuurlijk blijft het advies: ben je zelf niet fit om heeft je omgeving ziekteverschijnselen? Blijf dan thuis en neem contact met ons op. Dan zieken we samen naar een passende oplossing. Want ook nu blijft er nog steeds de optie voor telefonische consulten. Bij twijfel kunnen deze consulten dus ook gewoon gepland worden.

Wij hopen dat iedereen deze maatregelen serieus neemt zodat we samen voor een goede gezondheid kunnen blijven zorgen!

De maatregelen

  • Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (bij u of uw directe omgeving)
  • Was je handen voordat je naar het spreekuur komt.
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Kom alleen naar de afspraken (behalve bij kinderen 0 – 12 jaar of hulpbehoevende ouderen)
  • Kom niet te laat en kom niet te vroeg. Ga niet eerder dan vijf minuten voor de afspraaktijd het pand binnen. Als u vroeger bent wacht buiten of in de auto.
  • Volg in de spreekkamer de instructies van de diëtist zodat de 1,5 meter behouden blijft.