Categorieën
Nieuws | Diëtistenpraktijk Grietje Tammenga

Overname nieuws

De afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met een mooie nieuwe ontwikkeling. In dit bericht lichten we alvast een tipje van de sluier:

Tot op heden is Grietje naast diëtist ook praktijkhouder geweest. De praktijk is de afgelopen jaren flink gegroeid, zowel in clientèle als in diverse (nieuwe) behandelgebieden en gemeentelijke leefstijlinitiatieven. Uiteraard zijn we hier heel blij mee! Maar, zoals altijd bij groei, neemt ook de groei van onze praktijk extra verantwoordelijkheden en taken met zich mee. Dat was voor Grietje het signaal om opzoek te gaan naar een partner om de praktijk mee te delen.

Die zoektocht heeft gelukkig niet lang hoeven duren, want wij kunnen met trots kenbaar maken dat Sabrina van Hardeveld per januari 2022 toetreed als partner en mede-eigenaar van de praktijk. Sabrina is sinds 2014 al bij ons in dienst als diëtist en is uiteraard erg blij met de kans die ze hiermee krijgt.

Voor u als cliënt/verwijzer zal er nagenoeg niets veranderen. Wel zullen we per 2022 werken met een nieuwe praktijknaam en huisstijl. Hierover wordt u uiteraard zo snel mogelijk geïnformeerd, zodat u (net als wijzelf) aan deze nieuwe stijl kunt wennen. Het staat vast dat wij blijven werken op de manier en met de kwaliteitsstandaarden die u van ons gewend bent.

Heeft u vragen over wat deze ontwikkelingen voor u betekenen? Neem dan contact met ons op.